3D beeldje zwangerschap Drenthe

3D beeldje zwangerschap Drenthe

Jouw zwangerschap vastleggen in een 3D beeldje in Drenthe.
Zwangerschap cadeau

Jouw zwangerschap vastleggen in een 3D beeldje in Drenthe. In negen maanden ontstaat er een heel nieuw mensenleven. Hoe bijzonder is dat! Een zwangerschap is voor iedereen anders, een grote of kleine buik, met of zonder striae, juist naar voren of niet.

Een 3D beeldje is een prachtige manier om jouw zwangerschap vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht metalen 3D zwangerschapsbeeldjes in Drenthe. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Zwangerschap cadeau

Wat Beeldig Zwanger Uniek Maakt

Beeldig Zwanger maakt een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, lange nagels, tepelhof, ringen etc. zijn daarom allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. We bekijken tijdens de afspraak samen het digitale bestand. Niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kunnen we gewoon nog een scan doen. Je krijgt naderhand ook een filmpje van jouw digitale beeldje. Wil je toch nog iets anders bewerkt? Dan doen we dat alsnog.

Kies jij voor een 3D beeldje van jouw zwangerschap uit Drenthe? Dan komt Beeldig Zwanger aan huis langs voor de scan. Naast de focus op kwaliteit onderscheid Beeldig Zwanger zich namelijk door aan huis te komen voor de 3D scan. Het is soms best persoonlijk om (gedeeltelijk) uit de kleren te gaan voor de scan. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom komen wij bij jou thuis om de scan te doen. Zo hoef jij niet het land door te reizen en kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Wel zo fijn! 

Ervaringen

Blij dat ik het heb laten maken!
"Het prachtige en unieke beeldje blijft mij herinneren aan de bijzondere tijd van de zwangerschap. Ik ben heel blij dat ik het heb laten maken!"
Een prachtige herinnering
"Esmee is erg professioneel, zeer vriendelijk en neemt écht de tijd voor je. Ze laat je op je gemak voelen tijdens het scannen en streeft naar het beste eindresultaat. Mijn beeldje is super mooi geworden en snel geleverd. Een prachtige herinnering aan mijn zwangere buik."
Heel erg tevreden
"Ik ben heel erg tevreden met het beeldje van Beeldig Zwanger. Het is een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap. Het beeldje is exact hoe mijn lichaam is, heel erg bijzonder. Het is fijn dat Esmee bij je thuiskomt voor het scannen. Ze hield me goed op de hoogte van de vorderingen van het beeldje. Het beeldje is heel mooi gemaakt en afgewerkt."

Werkwijze 3D scan laten maken

De eerste stap is natuurlijk een afspraak maken. Dit doe je via de pagina Afspraak Maken. De beste periode hiervoor is tussen week 33 en 36. Rond deze tijd is je buik mooi groot. Bovendien is de kans dat jouw kleintje eerder dan de afspraak ter wereld komt nog niet zo groot.

Neem alvast een kijkje bij onze Collectie. Misschien weet je al welk buikbeeld bij jou past. Hier is geen haast bij: tijdens de afspraak nemen we allerlei voorbeelden mee zodat je een goed beeld krijgt van alle opties en mogelijkheden.

We beginnen de afspraak rustig met het bespreken van alle opties. Wanneer je je grootte en materiaal hebt gekozen begint het scannen. De 3D scan duurt slechts 2 á 3 minuten en is geheel onschadelijk voor je ongeboren kindje. Na de scan bekijken we meteen het resultaat en bespreken we eventuele bewerkingen.

Bij Werkwijze lees je in detail hoe het gehele proces te werk gaat en vind je tips en de benodigde voorbereidingen voor een 3D scan aan huis

Werkwijze 3D beeldje zwangerschap

Zodra de 3D scan gemaakt is gaan we bezig met het maken van jouw kunstwerk. Dit proces begint bij het na bewerken van het digitale bestand aan de hand van jouw wensen. Hier krijg je vervolgens eerst een video van. Zo kan je zelf kijken of het beeldje naar wens is of dat je toch iets anders bewerkt wil. Zo verzekeren we dat je echt blij bent met het uiteindelijke beeldje!

De beeldjes worden naderhand met de hand na bewerkt om ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste imperfecties niet meer te zien zijn op het beeldje. Vervolgens verzwaren we de beeldjes. Tot slot krijgen de metalen beeldjes een laag écht brons, koper, messing of tin. Hierdoor, tezamen met het verzwaren, voelen ze precies als een gegoten beeld.

Meer foto’s van de beeldjes vind je bij Impressie.

Neem contact op of plan een afspraak