Jouw zwangerschap vastleggen in een 3D beeldje in Leeuwarden. In negen maanden ontstaat er een heel nieuw mensenleven. Hoe bijzonder is dat! Een zwangerschap is voor iedereen anders, een grote of kleine buik, met of zonder striae, juist naar voren of niet.

Een 3D beeldje is een prachtige manier om jouw zwangerschap vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht metalen 3D zwangerschapsbeeldjes bij jou thuis in Leeuwarden. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Wat Beeldig Zwanger uniek maakt

Beeldig Zwanger maakt een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, lange nagels, tepelhof, ringen etc. zijn daarom allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. We bekijken tijdens de afspraak samen het digitale bestand. Niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kunnen we gewoon nog een scan doen. Je krijgt naderhand ook een filmpje van jouw digitale beeldje. Wil je toch nog iets anders bewerkt? Dan doen we dat alsnog.

Kies jij voor een 3D beeldje van jouw zwangerschap in Leeuwarden? Dan komt Beeldig Zwanger aan huis langs voor de scan. Naast de focus op kwaliteit onderscheid Beeldig Zwanger zich namelijk door aan huis te komen voor de 3D scan. Het is soms best persoonlijk om (gedeeltelijk) uit de kleren te gaan voor de scan. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom komen wij bij jou thuis om de scan te doen. Zo hoef jij niet het land door te reizen en kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Wel zo fijn! 


Hoge kwaliteit met veel details


3D scan aan huis


Persoonlijk contact 

Werkwijze 3D scan laten maken

De eerste stap is natuurlijk een afspraak maken. Dit doe je via de pagina Afspraak Maken. De beste periode hiervoor is tussen week 33 en 36. Rond deze tijd is je buik mooi groot. Bovendien is de kans dat jouw kleintje eerder dan de afspraak ter wereld komt nog niet zo groot. 

Neem alvast een kijkje bij onze Collectie. Misschien weet je al welk beeldje bij jou past. Hier is geen haast bij: tijdens de afspraak neemt Esmée allerlei voorbeelden mee zodat je een goed beeld krijgt van alle opties en mogelijkheden.

Wanneer je de materiaalsoort en grootte gekozen hebt gaan we beginnen met scannen. Je mag zelf een houding kiezen waar jij je fijn bij voelt. Als je niet goed weet welke houding mooi is voor jou kunnen wij je er uiteraard bij helpen. 

De scan duurt zo’n 2 á 3 minuten en is geheel onschadelijk voor jou en jouw kindje. Naderhand bekijken we de scan. Ben je er tevreden mee? Dan begint het maken van jouw kunstwerk!

Heb je bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun zwangerschap vast te leggen in een zwangerschapsbeeldje. Super natuurlijk, maar daardoor hebben we een steeds vollere agenda. Het zou zonde zijn als we net vol zitten wanneer jij jouw scan wil doen.

Werkwijze 3D beeldje laten maken

Zodra de scan gemaakt is gaan we bezig met het maken van jouw kunstwerk. Dit proces begint bij het na bewerken van het digitale bestand aan de hand van jouw wensen. Hier krijg je vervolgens eerst een video van. Zo kan je zelf kijken of het beeldje naar wens is of dat je toch iets anders bewerkt wil. Zo verzekeren we dat je echt blij bent met het uiteindelijke beeldje!

De beeldjes worden naderhand met de hand na bewerkt om ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste imperfecties niet meer te zien zijn op het beeldje. Vervolgens verzwaren we de beeldjes. Tot slot krijgen de metalen beeldjes een laag écht brons, koper, messing of tin. Hierdoor, tezamen met het verzwaren, voelen ze precies als een gegoten beeld. 

Meer foto’s van de beeldjes vind je bij Impressie.

 

Onze collectie en tarieven

Contact

zwangerschapsbeeldje
Afspraak maken