3D Baby beeldje – Ouder & kind beeldje

Een 3D bronzen beeldje is een prachtige manier om jouw kleintje vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger 3D beeldjes van jouw baby’tje. Dankzij de 3D scantechniek is het beeldje 100% identiek aan jullie lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de beeldjes steeds populairder zijn in Nederland.

Jouw kindje vastleggen in een 3D beeld?

De meeste vrouwen kiezen om hun baby vast te leggen in een bronzen beeldje. Geen wonder ook, brons is een klassieke en tijdloze kleur. Brons gaat niet uit de mode en past in vrijwel elk interieur. Wanneer je voor een bronzen beeldje kiest krijg je een beeldje met een laag écht brons. De buitenste laag van het beeldje is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij metalfill beeldjes. De buitenste laag is écht brons. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt bronzen beeld. Uiteraard zijn de andere metalen of kunststoffen ook mogelijk voor deze beelden. 

Details

Een van de voordelen van zo’n laag metaal (of kunststof uiteraard) is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor worden alle details bewaard gebleven. Mede door deze techniek maakt Beeldig Zwanger een van de gedetailleerdste bronzen zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn op de Nederlandse markt. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, baby voetjes, neusje, lipjes, ringen, etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wilt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Uitvoeringen

Het baby beeldje beschikbaar in 15, 17, 19 en 21 cm en in de metalen: licht of donker brons, koper, tin, zwart ijzer en en in alle kunststoffen zoals: wit, zwart, betonlook, taupe en beige.

Wanneer is dit mogelijk?

Voor een baby beeldje is het van belang dat het kindje voor 2 a 3 minuten stil ligt. Dit gaat dus alleen als het kindje lekker ligt te slapen. Het is hierom van belang dat je zo snel mogelijk na de bevalling een afspraak maakt voor de scan. tussen 2 a 4 weken is ideaal. Zodra jouw kindje het licht met de ogen gaat volgen word het maken van de scan erg lastig en daardoor minder gedetailleerd. 

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij Collectie. Heb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Zorg ervoor dat de ruimte waar gescand gaat worden goed verwarmd is. Hierdoor is de kans dat het kindje onrustig word door de kou minder groot. Schuif het tapijt opzij voor het geval van een ongelukje. De meeste kindjes worden rustig na het krijgen van een flesje dus houd daar rekening mee met het kiezen van een tijdstip en houd een extra flesje paraat. Vermeld tot slot bij het boeken dat het om een babybeeldje gaat. Dan houd ik wat meer tijd vrij voor de afspraak.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven