Bedankt voor je aanvraag!

Bedankt voor je aanvraag!

Wat leuk dat je een aanvraag hebt gedaan!

BeeldigZwanger streeft al sinds 2020 om de mooiste beeldjes te maken. Wij garanderen beeldjes zonder print lijnen en met superveel details! Dit alles doen we door zoveel mogelijk van het maken van de kunstwerken zelf te doen. Naast de focus op kwaliteit onderscheid BeeldigZwanger zich door aan huis langs te komen. We weten dat een zwangerschap zelf al zwaar en druk genoeg is. Dan heb je geen zin om het hele land door te moeten reizen voor een mooi beeldje.

Veelgestelde vragen

Enkele veelgestelde vragen hebben wij alvast voor jullie uitgewerkt. Heb je aanvullende vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Moet ik bloot gescand worden?

Voor het mooiste resultaat raden we aan om de scan naakt te doen. Mocht je je hier niet fijn bij voelen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt ook met ondergoed of kleding gescand worden.

Moet ik mijzelf scheren voor de afspraak?

Scheren is voor het scannen niet nodig. Wij kunnen dit naderhand digitaal bewerken naar jouw wensen.

Moet ik nog wat voorbereiden thuis?

Ja:

  • Het belangrijkste wat we nodig hebben voor de scan is ruimte. We hebben ongeveer 1,5 meter aan ruimte rondom je nodig.
  • Een stopcontact
  • Een elastiekje om je haar mee op te steken
  • Eventueel een badjas

Voor het beste resultaat scannen we in een ruimte waar geen scherp tegenlicht is. We hebben voor de scan niet perse een lichte ruimte nodig. De gordijnen mogen dus gewoon dicht.

Wanneer kan ik niet gescand worden?

Omdat de scanner gebruik maakt van lichtflitsen is het niet geschikt voor mensen met fotosensitieve epilepsie of soortgelijke aandoeningen.

Wat is de levertijd?

Het maken van de beeldjes is een tijdsintensief proces. Vandaar dat we een levertijd van +- 15 weken aanhouden voor de kunststof, veredeld en de houten uitvoering. De gegoten bronzen uitvoering is +- 25 weken, dit proces is namelijk veel tijd intensiever.