3D Baby beeldje – Ouder & kind beeldje

3D Baby beeldje – Ouder & kind beeldje

Ouder en kind

Ouder & kind beeldje

Naast zwangerschapsbeeldjes maken we ook ouder en kind beeldjes. Dit zijn beeldjes van de papa of mama met het kindje op de arm. Het is een prachtige manier om jouw kleintje vast te leggen. De newborn periode is zo kort, ze groeien en groeten en voor je het weet zijn ze groot. Daarom maakt BeeldigZwanger 3D beeldjes van jou met jouw baby’tje. Dankzij de 3D scantechniek is het beeldje 100% identiek aan jullie lichaam. Zelfs kleine details zijn te zien zoals de rimpeltjes op de huid, vingertjes, het gezichtje en de oortjes. Het is een alternatief voor- of een toevoeging aan een newbornshoot. Dit is dan ook waarom de beeldjes steeds populairder zijn in Nederland.

Jouw kindje vastleggen in een 3D beeld?

Beeldig Zwanger maakt een van de meest gedetailleerde zwangerschapsbeeldjes en ouder en kind beeldjes die er te krijgen zijn op de Nederlandse markt. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, baby voetjes, neusje, lipjes, ringen, etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wilt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Product

De prijs is afhankelijk van het materiaal en de grootte. Onderstaande prijs komt bovenop de prijs van het gekozen materiaal en de grootte.

Per kind
+200,-

Ervaringen

Blij dat ik het heb laten maken!
"Het prachtige en unieke beeldje blijft mij herinneren aan de bijzondere tijd van de zwangerschap. Ik ben heel blij dat ik het heb laten maken!"
Een prachtige herinnering
"Esmee is erg professioneel, zeer vriendelijk en neemt écht de tijd voor je. Ze laat je op je gemak voelen tijdens het scannen en streeft naar het beste eindresultaat. Mijn beeldje is super mooi geworden en snel geleverd. Een prachtige herinnering aan mijn zwangere buik."
Heel erg tevreden
"Ik ben heel erg tevreden met het beeldje van Beeldig Zwanger. Het is een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap. Het beeldje is exact hoe mijn lichaam is, heel erg bijzonder. Het is fijn dat Esmee bij je thuiskomt voor het scannen. Ze hield me goed op de hoogte van de vorderingen van het beeldje. Het beeldje is heel mooi gemaakt en afgewerkt."

Uitvoeringen

De ouder en kind beelden zijn beschikbaar in alle groottes (15, 17, 19 en 21) cm en in de materialen kunststof, veredeld en gegoten brons. De prijs is afhankelijk van het materiaal en de grootte. Zie de zwangerschapsbeeldjes voor de verschillende prijzen. Qua houding kunnen we het zo gek of zo normaal maken als je zelf wil. Het is natuurlijk afhankelijk van het babytje en in welke houding hij/zij comfortabel is. Hierin kunnen we ook adviseren tijdens de afspraak.

Wanneer is dit mogelijk?

De scan kan het beste zo snel mogelijk na de bevalling gepland worden. Voor de scan is het belangrijk dat het kindje stil ligt. Hierom plannen we de afspraak het in liefst wanneer het kindje tussen de 2 à 4 weken oud is. In die periode slapen ze nog veel waardoor ze stil liggen en de scan gemakkelijker zal gaan. Zodra het kindje met het hoofdje het licht gaat volgen wordt de scan lastiger. Hierom doen we normaliter geen scans met baby’s ouder dan 10 weken. Oudere kindjes die al wat instructies kunnen volgen en enigszins kunnen stilstaan kunnen wel gescand worden.

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij CollectieHeb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Zorg ervoor dat de ruimte waar gescand gaat worden goed verwarmd is. Hierdoor is de kans dat het kindje onrustig word door de kou minder groot. Schuif het tapijt opzij voor het geval van een ongelukje. De meeste kindjes worden rustig na het krijgen van een flesje dus houd daar rekening mee met het kiezen van een tijdstip en houd een extra flesje paraat. Vermeld tot slot bij het boeken dat het om een babybeeldje gaat. Dan houden we wat meer tijd vrij voor de afspraak.