Gegoten bronzen beeldje zwangere buik

Een 100% bronzen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger ├ęcht bronzen beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een massief bronzen beeld?

De meeste vrouwen kiezen om hun zwangere buik vast te leggen in een bronzen beeldje. Geen wonder ook, brons is een klassieke en tijdloze kleur. Brons gaat niet uit de mode en past in vrijwel elk interieur. Wanneer je voor een massief bronzen beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje van 100% ├ęcht brons. Het beeldje wordt ambachtelijk gegoten door onze bronsgieter. Hierdoor is het beeld enorm zwaar en robuust. 

Details

De bronzen beelden zijn wat groffer dan de veredelde beelden. Door het gietproces kunnen er kleine spikkels ontstaan op het beeldje. Dit hebben alle brons gegoten beelden en dit is niet te voorkomen. Dit geeft het brons gegoten beeld karakter en een prachtig robuust uiterlijk. Het voordeel van brons gegoten beelden is dat ze veel stootvaster zijn dan de veredelde beelden.  

Uiteraard kunnen we ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wilt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Uitvoeringen

De bronzen beelden zijn beschikbaar in 15, 17 en 20 cm en in de kleuren: licht brons, donker brons, wit brons en zwart brons.

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij Collectie. Heb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven