Bronzen beeldje zwangere buik

Een 3D bronzen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht bronzen 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een bronzen beeld?

De meeste vrouwen kiezen om hun zwangere buik vast te leggen in een bronzen beeldje. Geen wonder ook, brons is een klassieke en tijdloze kleur. Brons gaat niet uit de mode en past in vrijwel elk interieur. Wanneer je voor een bronzen beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje met een laag écht brons. De buitenste laag van het beeldje is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij metalfill beeldjes. De buitenste laag is écht brons. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt bronzen beeld. 

Details

Een van de voordelen van zo’n laag metaal is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor worden alle details bewaard gebleven. Mede door deze techniek maakt Beeldig Zwanger een van de gedetailleerdste bronzen zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn op de Nederlandse markt. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, tepelhof, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wilt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Uitvoeringen

De bronzen beelden zijn beschikbaar in 15, 17, 19 en 21 cm en in de kleuren: licht of donker brons.

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij Collectie. Heb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven