Cadeaubon

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een zwangere vriendin, partner of familielid? Een cadeaubon voor een zwangerschapsbeeldje is een unieke en betekenisvolle manier om de schoonheid van de zwangerschap te vieren.

Met onze cadeaubonnen geef je de aanstaande moeder de kans om deze bijzondere periode in haar leven te vereeuwigen. Onze professionele kunstenaars zullen met zorg en precisie een zwangerschapsbeeldje maken van haar buik. Het is een persoonlijk en blijvend cadeau wat haar altijd zal laten herinneren aan de vreugde van de zwangerschap en het begin van het leven van haar kindje.

Dus, als je op zoek bent naar een cadeau dat emotioneel geladen is en de aanstaande moeder koestert, overweeg dan een cadeaubon voor een zwangerschapsbeeldje. De cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag afgenomen worden.

Geef een cadeaubon van BeeldigZwanger!
Deze zal na betaling naar jouw adres verstuurd worden zodat je de cadeaubon zelf kan overhandigen.


Ervaringen

Heel erg tevreden
"Ik ben heel erg tevreden met het beeldje van Beeldig Zwanger. Het is een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap. Het beeldje is exact hoe mijn lichaam is, heel erg bijzonder. Het is fijn dat Esmee bij je thuiskomt voor het scannen. Ze hield me goed op de hoogte van de vorderingen van het beeldje. Het beeldje is heel mooi gemaakt en afgewerkt."
Een prachtige herinnering
"Esmee is erg professioneel, zeer vriendelijk en neemt écht de tijd voor je. Ze laat je op je gemak voelen tijdens het scannen en streeft naar het beste eindresultaat. Mijn beeldje is super mooi geworden en snel geleverd. Een prachtige herinnering aan mijn zwangere buik."
Blij dat ik het heb laten maken!
"Het prachtige en unieke beeldje blijft mij herinneren aan de bijzondere tijd van de zwangerschap. Ik ben heel blij dat ik het heb laten maken!"

Wat is een zwangerschapsbeeldje?

Een zwangerschapsbeeldje is een beeldje van de buik van een zwangere vrouw. Bij BeeldigZwanger maken wij zwangerschapsbeeldjes van verschillende materialen zoals; Brons, Koper, Tin, Zwart ijzer, Hout en Kunststof.

BeeldigZwanger maakt een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, lange nagels, tepelhof, ringen etc. zijn daarom allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. We bekijken tijdens de afspraak samen het digitale bestand. Niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kunnen we gewoon nog een scan doen. Je krijgt naderhand ook een filmpje van jouw digitale beeldje. Wil je toch nog iets anders bewerkt? Dan doen we dat alsnog.

Naast de focus op kwaliteit onderscheid BeeldigZwanger zich namelijk door aan huis te komen voor de 3D scan. Het is soms best persoonlijk om (gedeeltelijk) uit de kleren te gaan voor de scan. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom komen wij bij jou thuis om de scan te doen. Zo hoef jij niet het land door te reizen en kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Wel zo fijn!


Hoge kwaliteit met veel details


3D scan aan huis


Persoonlijk contact