Brons Gegoten Beeldje

Een gegoten bronzen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht bronzen 3D beeldjes van jouw zwangerschap.

  • Hoge kwaliteit met veel details
  • Robuust en stootvast
  • 100% écht brons
  • Extra opties mogelijk zie mogelijkheden
Product

Beeldjes met armen hebben een meerprijs van €99,-

15cm
749,-
17cm
849,-
20cm
949,-
Details

Een 100% bronzen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Wanneer je voor een gegoten bronzen beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje van 100% écht brons. Het beeldje wordt ambachtelijk gegoten door onze bronsgieter. Hierdoor is het beeld enorm zwaar en robuust. De bronzen beelden zijn wat groffer dan de veredelde beelden. Door het gietproces kunnen er kleine spikkels ontstaan op het beeldje. Dit hebben alle brons gegoten beelden en dit is niet te voorkomen. Dit geeft het brons gegoten beeld karakter en een prachtig robuust uiterlijk. Het voordeel van brons gegoten beelden is dat ze veel stootvaster zijn dan de veredelde beelden. De gegoten bronzen beelden zijn beschikbaar in de kleuren: licht brons, donker brons, wit brons en zwart brons.

Maak een afspraak voor jouw bronzen zwangerschapsbeeldje

Graag maken we jouw beeldje compleet met deze opties

Sokkels
vanaf €65
Extra handen partner of kind
€149
Digitaal bestand
€35
Met gezicht
€199

Onze werkwijze

1
3D beeldje zwangerschap (Zwangerschap Cadeau)
Het maken van een afspraak
2
De scanafspraak bij je thuis
3
Stap 3
Het maken van jouw kunstwerk

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Is het scannen slecht voor mijn baby?

Het scannen is 100% veilig voor jou en jouw baby.
De scanner werkt met gewone lichtflitsen. Hetzelfde als de flits van een camera. Mocht je dat vervelend vinden, dan kan je een zonnebril op zetten of eventjes je ogen sluiten.

Moet ik mijzelf scheren voor de afspraak?

Scheren is voor het scannen niet nodig. Wij kunnen dit naderhand digitaal bewerken naar jouw wensen.

Moet ik nog wat voorbereiden thuis?

Ja:

  • Het belangrijkste wat we nodig hebben voor de scan is ruimte. We hebben ongeveer 1,5 meter aan ruimte rondom je nodig.
  • Een stopcontact
  • Een elastiekje om je haar mee op te steken
  • Eventueel een badjas

Voor het beste resultaat scannen we in een ruimte waar geen scherp tegenlicht is. We hebben voor de scan niet perse een lichte ruimte nodig. De gordijnen mogen dus gewoon dicht.

Wat is de beste periode voor een scan?

We raden aan om de afspraak te maken tussen 33 en 36 weken. Dan is je buik wel al mooi aanwezig maar is de kans dat je kindje eerder komt dan de afspraak nog niet zo groot.

Het is voor jezelf afwegen. Heb je al vroeg in de zwangerschap en behoorlijke buik dan kan je ervoor kiezen om het wat eerder te doen omdat je je dan waarschijnlijk wat beter voelt dan later in de zwangerschap. Wil je je buik juist vastleggen op zijn grootst kan je het best de afspraak plannen in week 36.

Neem contact op of plan een afspraak