Wat ons uniek maakt

BeeldigZwanger streeft al sinds 2020 om de mooiste beeldjes te maken. Wij garanderen beeldjes zonder print lijnen en met superveel details! Dit alles doen we door zoveel mogelijk van het maken van de kunstwerken zelf te doen. Naast de focus op kwaliteit onderscheid BeeldigZwanger zich door aan huis langs te komen. We weten dat een zwangerschap zelf al zwaar en druk genoeg is. Dan heb je geen zin om het hele land door te moeten reizen voor een mooi beeldje.

Ondertussen kun je alweer ruim twee jaar lang terecht bij BeeldigZwanger voor jouw prachtige kunstwerk.

“Het vrouwelijk lichaam als kunst”

Mijn naam is Esmée. Ik ben in 2020 BeeldigZwanger samen met mijn vriend opgestart. Het maken van zwangerschapsbeeldjes paste precies in mijn straatje. Ik ben namelijk opgegroeid met een kunstenares als moeder. Van kleins af aan was ik samen met mijn moeder bezig met het maken van schilderijen, beelden van allerlei verschillende materialen, knutselen en nog zoveel meer. Een veelvoorkomend thema van mijn moeders kunstwerken waren vrouwenlichamen. Ik denk echt dat ik daardoor ook het vrouwenlichaam als kunst zie. Elk lichaam is anders, het verteld een verhaal over een heel leven. Dat vind ik erg mooi.

Mijn partner houdt zich voornamelijk bezig achter de schermen van BeeldigZwanger. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij meegaat tijdens een scanafspraak. Waar hij voornamelijk mee bezig is, is de techniek en het maken van de beelden. Hij beheert de website, zorgt ervoor dat de 3D printers hun werk doen en helpt mee met het bewerken van de de beelden met de hand. Hij was gelukkig al jaren aan het 3D printen toen BeeldigZwanger op ons pad kwam. Hierdoor hebben we al snel onze kwaliteit dusdanig verbeterd dat we nu durven te zeggen dat we een van de meest gedetailleerde beeldjes maken die er te krijgen zijn!