Waar het allemaal begon

Beeldig Zwanger is eind 2020 ontstaan. Dit was de eerste keer dat we van zwangerschapsbeeldjes hoorden. Meteen waren we helemaal enthousiast. Wat een ontzettend mooi product!

Ik ben Jeffrey en ik houd mij voornamelijk bezig achter de schermen van Beeldig Zwanger. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ik mee ga tijdens een scanafspraak. Dat is echt Esmée haar afdeling. Waar ik voornamelijk mee bezig ben is de techniek en het maken van de beelden. Ik beheer de website, controleer en bewerk de digitale bestanden, zorg ervoor dat de 3D printers hun werk doen en bewerk de beelden met de hand na. Ik was gelukkig al jaren aan het 3D printen toen Beeldig Zwanger op ons pad kwam. Hierdoor hebben we al snel onze kwaliteit dusdanig verbeterd dat we nu durven te zeggen dat we een van de gedetailleerdste beeldjes maken die er te krijgen zijn! 

Wie zit er achter Beeldig Zwanger?

Mijn naam is Esmée. Ik ben in 2020 Beeldig Zwanger samen met mijn vriend opgestart. Het maken van zwangerschapsbeeldjes paste precies in mijn straatje. Ik ben namelijk opgegroeid met een kunstenares als moeder. Van kleins af aan was ik daarom al bezig met het maken van schilderijen, beelden van allerlei verschillende materialen, knutselen en nog zoveel meer. Een veelvoorkomend thema van mijn moeders kunstwerken waren vrouwenlichamen. Ik denk echt dat ik daardoor ook het vrouwenlichaam als kunst zie. Elk lichaam is anders, het verteld een verhaal over een heel leven. Dat vind ik erg mooi.

Wat ons uniek maakt

Beeldig Zwanger streeft om de mooiste beeldjes te maken. Wij garanderen beeldjes zonder print lijnen en met superveel details! Dit alles doen we door zoveel mogelijk van het maken van de kunstwerken zelf te doen. Naast de focus op kwaliteit onderscheid Beeldig Zwanger zich door aan huis langs te komen. We weten dat een zwangerschap zelf al zwaar en druk genoeg is. Dan heb je geen zin om het hele land door te moeten reizen voor een mooi beeldje.

Ondertussen kun je alweer ruim een jaar lang terecht bij Beeldig Zwanger voor jouw prachtige kunstwerk.