Herdenkingsbeeld Stilgeboorte & Zwangerschapsafbreking

Herdenkingsbeeld Stilgeboorte & Zwangerschapsafbreking

“Voor altijd geborgen in onze handen”

Wij willen jullie graag steunen in de moeilijke tijd na het verlies van je baby. Onze gedachten zijn bij jullie. Om jullie kindje te vereeuwigen, bieden we de mogelijkheid om een herdenkingsbeeld te maken door middel van een 3D scan.

De beelden van de handen zoals het voorbeeld kunnen op ware grootte worden gemaakt. In de sokkel is de mogelijkheid om as te bewaren. Het is ook mogelijk om een zwangerschapsbeeld te maken met een as koker aan de binnenzijde. De beelden kunnen in vele verschillende houdingen en uitvoeringen gemaakt worden. We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden.

Materialen en groottes

Tijdens de 3D scan afspraak hoeft alleen de 3D scan gemaakt te worden. Er komen tenslotte op dit moment al genoeg keuzes jullie kant op. De herdenkingsbeelden zijn beschikbaar in alle metaalsoorten en kunststof kleuren. Tevens zijn er verschillende opties qua sokkels en pinnen. De keuze hiervoor kan op een later moment gemaakt worden.

Details

Door de niet invasieve 3D scan techniek maakt Beeldig Zwanger een van de meest gedetailleerde beelden die er te krijgen zijn op de Nederlandse markt. Een 3D scan is te vergelijken met een fotocamera die duizenden foto’s per minuut maakt. De 3D scan is uiterst nauwkeurig waardoor details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als dat gewenst is. Na de scan krijgen jullie een digitaal voorbeeld van het resultaat.

Prijzen en vergoeding verzekering

Voor een 3D scan in ons werkgebied komen wij gratis bij jou thuis langs. Mocht je in het ziekenhuis verblijven is het van belang dat we toestemming van het ziekenhuis hebben om langs te mogen komen.

De prijs van het beeld is afhankelijk van het materiaal, de grootte en de complexiteit. De prijs is vanaf €599 en er zal een offerte gemaakt worden voor de exacte prijs adv de specifieke wensen.

De beeldjes worden soms vergoed door de uitvaartverzekering van de ouders. Informeer hiervoor bij de verzekeringsmaatschappij of dit ook in jouw geval geld.

Neem gerust contact op bij vragen of het maken van een 3D scan afspraak