Houten beeldje zwangere buik

Houten zwangerschapsbeeldje

Een 3D houten beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht eikenhouten 3D beeldjes van jouw zwangerschap.

  • Hoge kwaliteit
  • Extra opties mogelijk zie mogelijkheden
Houten zwangerschapsbeeldje
Product

We maken deze uitvoering alleen zonder handen.

15cm
799,-
17cm
825,-
20cm
849,-
Details

Eikenhout is daarvoor een super mooie uitvoering. De nerven van het hout dansen over de rondingen van het lichaam. Dit accentueert het lichaam prachtig. Hout is een klassiek en tijdloos. Wanneer je voor een houten beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje van 100% echt en massief eikenhout. Het beeld is dus niet van houtpoeder of (gedeeltelijk) plastic zoals bij andere aanbieders. De beelden worden in geolied om uitdrogen te voorkomen. In het voorbeeld is dit gedaan met blanke olie maar dit kan indien wenselijk ook met een andere kleur gedaan worden.

Maak een afspraak voor jouw houten zwangerschapsbeeldje

Graag maken we jouw beeldje compleet met deze opties

Sokkels
vanaf €35
Digitaal bestand
€35

Onze werkwijze

1
3D beeldje zwangerschap (Zwangerschap Cadeau)
Het maken van een afspraak
2
De scanafspraak bij je thuis
3
Stap 3
Het maken van jouw kunstwerk

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Is het scannen slecht voor mijn baby?

Het scannen is 100% veilig voor jou en jouw baby.
De scanner werkt met gewone lichtflitsen. Hetzelfde als de flits van een camera. Mocht je dat vervelend vinden, dan kan je een zonnebril op zetten of eventjes je ogen sluiten.

Moet ik mijzelf scheren voor de afspraak?

Scheren is voor het scannen niet nodig. Wij kunnen dit naderhand digitaal bewerken naar jouw wensen.

Moet ik nog wat voorbereiden thuis?

Ja:

  • Het belangrijkste wat we nodig hebben voor de scan is ruimte. We hebben ongeveer 1,5 meter aan ruimte rondom je nodig.
  • Een stopcontact
  • Een elastiekje om je haar mee op te steken
  • Eventueel een badjas

Voor het beste resultaat scannen we in een ruimte waar geen scherp tegenlicht is. We hebben voor de scan niet perse een lichte ruimte nodig. De gordijnen mogen dus gewoon dicht.

Wat is de beste periode voor een scan?

We raden aan om de afspraak te maken tussen 33 en 36 weken. Dan is je buik wel al mooi aanwezig maar is de kans dat je kindje eerder komt dan de afspraak nog niet zo groot.

Het is voor jezelf afwegen. Heb je al vroeg in de zwangerschap en behoorlijke buik dan kan je ervoor kiezen om het wat eerder te doen omdat je je dan waarschijnlijk wat beter voelt dan later in de zwangerschap. Wil je je buik juist vastleggen op zijn grootst kan je het best de afspraak plannen in week 36.

Neem contact op of plan een afspraak