Massief eikenhouten beeldje zwangere buik

Een houten 3D beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht eikenhouten 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een 100% eikenhouten beeld?

Steeds meer vrouwen kiezen om hun zwangere buik vast te leggen in een 3D beeldje. Eikenhout is daarvoor een super mooie uitvoering. Geen wonder ook, hout is een klassiek en tijdloos. Wanneer je voor een houten beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje van 100% echt en massief eikenhout. Het beeld is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij andere aanbieders. 

Afwerking

De voordelen van zo’n houten beeld is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor behoud je de details. Tevens zie je in deze beelden de prachtige nerven van het hout langs alle rondingen van het lichaam. De houten beelden zoals te zien op de foto zijn behandeld met een speciale blanke houtolie om ervoor te zorgen dat het hout niet uitdroogt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Uitvoeringen

De houten beelden zijn beschikbaar in 17, 19 en 21 cm en in verband met de details in combinatie met het hout en de levensduur hiervan alleen mogelijk voor beelden zonder armen. In overleg zijn ook andere houtsoorten of afwerkingen mogelijk.

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij Collectie. Heb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven