Koperen beeldje zwangere buik

Een 3D koperen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht koperen 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een koperen beeld

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun zwangerschap vast te leggen in een koperen beeld. Geen wonder ook, koper is super trendy. Koper heeft een warme kleur en past heel mooi in een modern interieur. Bij koper is het mogelijk om een patina te laten aanbrengen. Hierdoor krijg je de geoxideerde koperen kleur. Wanneer je voor een koperen beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje met een laag écht koper. De buitenlaag is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij metalfill beeldjes. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt koperen beeld. 

Details

Een voordeel van zo’n laag metaal is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor worden alle details bewaard gebleven. Mede door deze techniek maakt Beeldig Zwanger een van de gedetailleerdste koperen zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, tepelhof, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. 

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kan je zelf zien wat het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem alvast een kijkje bij onze collectie. Heb je bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven