Kunststof beeldje zwangere buik

Een 3D beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger kunststof 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een zwangerschapsbeeld?

De kunststof beeldjes zijn razend populair. Geen wonder ook, ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn een stuk goedkoper dan de metalen beelden.

Details

De kunststof beeldjes van jouw zwangere buik zijn onwijs gedetailleerd en altijd zonder printlijnen. BeeldigZwanger maakt zelfs een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, tepelhof, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wilt. Na de scan kijken we samen naar het resultaat en bespreken we jouw wensen met betrekking tot bewerken.

Uitvoeringen

De kunststoffen beelden zijn beschikbaar in 15, 17, 19 en 21 cm en in de kleuren: zwart, wit, betonlook, taupe en beige. 

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kun je zelf zien en voelen welke uitvoering het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje bij Uitvoeringen. Heb je een bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven