Messing beeldje zwangere buik

Een 3D messing beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht messing 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een messing beeld?

Jouw zwangerschap vast te leggen in een messing beeld? Super leuk! Messing heeft een warme en opvallende kleur. Messing past in vrijwel elk interieur. Helemaal als er al wat gouden details zijn. Vind je ons voorbeeldbeeldje te glimmend? We kunnen de Messing beeldjes opborstelen om hem een wat meer matte finish te geven. Wil je hem juist spiegelender? Dan zorgen we dat het beeldje goed gepolijst wordt voordat hij jouw kant op komt. Wanneer je voor een Messing beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje met een laag écht messing. De buitenlaag is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij metalfill beeldjes. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt messing beeld. 

Details

Een voordeel van zo’n laag metaal is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor worden alle details bewaard gebleven. Mede door deze techniek maakt Beeldig Zwanger een van de gedetailleerdste messing zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, tepelhof, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. 

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kan je zelf zien wat het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem alvast een kijkje bij onze Collectie. Heb je bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over hoe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven