Over ons

Over ons

Wat ons uniek maakt

BeeldigZwanger streeft al sinds 2020 om de mooiste beeldjes te maken. Wij garanderen beeldjes zonder print lijnen en met superveel details! Dit alles doen we door zoveel mogelijk van het maken van de kunstwerken zelf te doen. Naast de focus op kwaliteit onderscheid BeeldigZwanger zich door aan huis langs te komen. We weten dat een zwangerschap zelf al zwaar en druk genoeg is. Dan heb je geen zin om het hele land door te moeten reizen voor een mooi beeldje.

Ondertussen kun je alweer ruim drie jaar lang terecht bij BeeldigZwanger voor jouw prachtige kunstwerk.

  • 3D scan afspraak bij je thuis
  • Beeldjes met veel details
  • Een blijvende herinnering aan jouw zwangerschap

Het vrouwelijk lichaam als kunst

Mijn naam is Esmée. Ik ben in 2020 BeeldigZwanger samen met mijn vriend opgestart. Het maken van zwangerschapsbeeldjes paste precies in mijn straatje. Ik ben namelijk opgegroeid met een kunstenares als moeder. Van kleins af aan was ik samen met mijn moeder bezig met het maken van schilderijen, beelden van allerlei verschillende materialen, knutselen en nog zoveel meer. Een veelvoorkomend thema van mijn moeders kunstwerken waren vrouwenlichamen. Ik denk echt dat ik daardoor ook het vrouwenlichaam als kunst zie. Elk lichaam is anders, het verteld een verhaal over een heel leven. Dat vind ik erg mooi.

Mijn partner houdt zich voornamelijk bezig achter de schermen van BeeldigZwanger. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij meegaat tijdens een scanafspraak. Waar hij voornamelijk mee bezig is, is de techniek en het maken van de beelden. Hij beheert de website, zorgt ervoor dat de 3D printers hun werk doen en helpt mee met het bewerken van de de beelden met de hand. Hij was gelukkig al jaren aan het 3D printen toen BeeldigZwanger op ons pad kwam. Hierdoor hebben we al snel onze kwaliteit dusdanig verbeterd dat we nu durven te zeggen dat we een van de meest gedetailleerde beeldjes maken die er te krijgen zijn!

Heerlijk creatief bezig zijn en echt iets dierbaars voor iemand mogen maken, daar word ik blij van!

Hoi, ik ben Ninke en sinds begin 2023  ben ik onderdeel van het BeeldigZwanger team! Ik help BeeldigZwanger met het uitvoeren van de 3D-scans. Omdat ik uit Zuid-Holland kom zul je mij treffen bij de afspraken in die regio. Tijdens mijn studie heb ik Esmee ontmoet en zijn wij zelfs huisgenootjes geweest. Toen Esmee vroeg of ik wilde helpen met het maken van de 3D scans zei ik meteen volmondig ja! Wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan! Heerlijk creatief bezig zijn en echt iets dierbaars voor iemand mogen maken, daar word ik blij van!

Mijn hart ligt bij zwangere dames in hun kracht zetten

Hi! Mijn naam is Jessie, sinds 2024 ben ik onderdeel geworden van het BeeldigZwanger team en help ik bij het maken van de 3D-scan. Ik kom uit Eindhoven en zal regio Noord-Brabant, Limburg en deels Gelderland op me nemen.
Van origine ben ik verpleegkundige in het ziekenhuis. Na een tijdje merkte ik dat mijn hart niet meer bij verpleegkunde lag, maar bij zwangere dames in hun kracht zetten. Het vastleggen van zwangere dames en hen daarbij een herinnering voor altijd kunnen bieden is waar ik voor sta en heel gelukkig van word!
Na mijn twee eigen zwangerschappen ben ik de waarde van een buikbeeld enorm gaan waarderen en gun dit iedere aanstaande mama!