Tinnen of zwart ijzeren beeldje zwangere buik

Een 3D beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht metalen 3D beeldjes van jouw zwangerschap. Dankzij de 3D scantechniek is het zwangerschapsbeeldje 100% identiek aan je eigen lichaam. Natuurlijk maken we het beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Het is een modern alternatief voor een gipsbuik of fotoshoot. Dit is dan ook waarom de zwangerschapsbeeldjes steeds populairder worden in Nederland.

Jouw zwangere buik vastleggen in een tinnen beeld?

Jouw zwangerschap vast te leggen in een 3D beeld? Super leuk! Tin en zwart ijzer zijn erg mooie en kleuren. Het voordeel van deze kleuren is dat het niet zo’n donkere kleur als kunststof zwart is. Doordat de kleur niet te diep is zie je dus veel meer details! Ze passen in vrijwel elk interieur. Wanneer je voor een tinnen of zwart ijzeren beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje met een laag écht metaal. De buitenlaag is dus niet (gedeeltelijk) plastic zoals bij metalfill beeldjes. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt metalen beeld. 

Details

Een voordeel van zo’n laag metaal is dat de beeldjes naderhand niet meer opgeschuurd hoeven te worden. Hierdoor worden alle details bewaard gebleven. Mede door deze techniek maakt BeeldigZwanger een van de gedetailleerdste tinnen zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, nagels, tepelhof, ringen etc. zijn allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. 

Tijdens de afspraak

Tijdens de afspraak nemen we voorbeelden van alle verschillende uitvoeringen mee. Zo kan je zelf zien wat het beste bij jou past. Wil je alvast zien wat er allemaal mogelijk is? Neem alvast een kijkje bij onze Collectie. Heb je bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij Werkwijze lees je meer over oe de scan afspraak te werk gaat en hoe de beelden gemaakt worden.

Afspraak maken Uitvoeringen en Tarieven