Tinnen beeldje zwangere buik

Een 3D tinnen beeldje is een prachtige manier om jouw zwangere buik vast te leggen. Daarom maakt BeeldigZwanger écht tinnen 3D beeldjes van jouw zwangerschap.

  • Hoge kwaliteit met veel details
  • Echte eyecatcher
  • Extra opties mogelijk zie mogelijkheden
Product

Beeldjes met armen hebben een meerprijs van €25,-

15cm
399,-
17cm
425,-
19cm
449,-
21cm
475,-
Details

Het voordeel van de koele en lichte tinnen kleur is dat je veel detail ziet. De tinnen beelden hebben een clean en ietwat industrieel uiterlijk. Ze passen echter in vrijwel elk interieur. Wanneer je voor een tinnen beeldje van jouw zwangere buik kiest krijg je een beeldje met een laag écht metaal. De veredelde beelden hebben een laag metaal op een kunststof basis. Ze zijn van buiten dus van écht metaal. Hierdoor ziet het er uit en voelt het als een echt metalen beeld. Uiteraard zijn ze helemaal zonder printlijnen en met erg veel details. We hebben verschillende uitvoeringen zoals verschillende tinten brons, koper, tin en zwart ijzer. Omdat we de beelden zelf maken, kunnen we rekening houden met eventuele wensen qua afwerking.

Maak een afspraak voor jouw tinnen zwangerschapsbeeldje

Graag maken we jouw beeldje compleet met deze opties

Stap 3
Verzwaren
€35
Sokkels
vanaf €35
Extra handen partner
€50
Digitaal bestand
€35
Met gezicht
€150

Onze werkwijze

1
3D beeldje zwangerschap (Zwangerschap Cadeau)
Het maken van een afspraak
2
De scanafspraak bij je thuis
3
Stap 3
Het maken van jouw kunstwerk

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Is het scannen slecht voor mijn baby?

Het scannen is 100% veilig voor jou en jouw baby.
De scanner werkt met gewone lichtflitsen. Hetzelfde als de flits van een camera. Mocht je dat vervelend vinden, dan kan je een zonnebril op zetten of eventjes je ogen sluiten.

Moet ik mijzelf scheren voor de afspraak?

Scheren is voor het scannen niet nodig. Wij kunnen dit naderhand digitaal bewerken naar jouw wensen.

Moet ik nog wat voorbereiden thuis?

Ja:

  • Het belangrijkste wat we nodig hebben voor de scan is ruimte. We hebben ongeveer 1,5 meter aan ruimte rondom je nodig.
  • Een stopcontact
  • Een elastiekje om je haar mee op te steken
  • Eventueel een badjas

Voor het beste resultaat scannen we in een ruimte waar geen scherp tegenlicht is. We hebben voor de scan niet perse een lichte ruimte nodig. De gordijnen mogen dus gewoon dicht.

Wat is de beste periode voor een scan?

We raden aan om de afspraak te maken tussen 33 en 36 weken. Dan is je buik wel al mooi aanwezig maar is de kans dat je kindje eerder komt dan de afspraak nog niet zo groot.

Het is voor jezelf afwegen. Heb je al vroeg in de zwangerschap en behoorlijke buik dan kan je ervoor kiezen om het wat eerder te doen omdat je je dan waarschijnlijk wat beter voelt dan later in de zwangerschap. Wil je je buik juist vastleggen op zijn grootst kan je het best de afspraak plannen in week 36.

Neem contact op of plan een afspraak