Uniek cadeau voor zwangere dochter

Een uniek cadeau voor je zwangere dochter vinden kan een enorm lastige taak zijn. Je wilt iets cadeau doen waardoor haar zwangerschap vereeuwigd staat. Het geven van een ‘standaard’ slabbetje of leuke kleertjes is in geval van je dochter niet uniek genoeg. Je wilt het liefst iets geven wat je dochter en kleindochter bij blijft. Hier kan BeeldigZwanger bij helpen! BeeldigZwanger is ontstaan uit het idee om passend cadeau te geven (of jezelf te geven) die je eeuwig bij blijft. Lijkt het je een leuk idee om je dochter een uniek cadeau te geven in de vorm van een zwangerschapsbeeldje? Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan en welke mogelijkheden er zijn.

  • Hoge kwaliteit met veel details
  • Extra opties mogelijk zie mogelijkheden
Details

Wat is een zwangerschapsbeeldje?

Een zwangerschapsbeeldje is een beeldje van de buik van een zwangere vrouw. In dit geval kan de zwangere buik van je dochter vereeuwigd worden in een zwangerschapsbeeldje. Bij BeeldigZwanger maken wij zwangerschapsbeeldjes in verschillende materialen zoals; koper, tin, bronskunststof en meer.

BeeldigZwanger maakt een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, lange nagels, tepelhof, ringen etc. zijn daarom allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. We bekijken tijdens de afspraak samen het digitale bestand. Niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kunnen we gewoon nog een scan doen. Je krijgt naderhand ook een filmpje van jouw digitale beeldje. Wil je toch nog iets anders bewerkt? Dan doen we dat alsnog.

Naast de focus op kwaliteit onderscheid BeeldigZwanger zich door aan huis te komen voor de 3D scan. Het is soms best persoonlijk om (gedeeltelijk) uit de kleren te gaan voor de scan. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom komen wij bij jou thuis om de scan te doen. Zo hoef jij niet het land door te reizen en kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Wel zo fijn!

Maak een afspraak

Onze werkwijze

1
3D beeldje zwangerschap (Zwangerschap Cadeau)
Het maken van een afspraak
2
De scanafspraak bij je thuis
3
Stap 3
Het maken van jouw kunstwerk

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Is het scannen slecht voor mijn baby?

Het scannen is 100% veilig voor jou en jouw baby.
De scanner werkt met gewone lichtflitsen. Hetzelfde als de flits van een camera. Mocht je dat vervelend vinden, dan kan je een zonnebril op zetten of eventjes je ogen sluiten.

Moet ik mijzelf scheren voor de afspraak?

Scheren is voor het scannen niet nodig. Wij kunnen dit naderhand digitaal bewerken naar jouw wensen.

Moet ik nog wat voorbereiden thuis?

Ja:

  • Het belangrijkste wat we nodig hebben voor de scan is ruimte. We hebben ongeveer 1,5 meter aan ruimte rondom je nodig.
  • Een stopcontact
  • Een elastiekje om je haar mee op te steken
  • Eventueel een badjas

Voor het beste resultaat scannen we in een ruimte waar geen scherp tegenlicht is. We hebben voor de scan niet perse een lichte ruimte nodig. De gordijnen mogen dus gewoon dicht.

Wat is de beste periode voor een scan?

We raden aan om de afspraak te maken tussen 33 en 36 weken. Dan is je buik wel al mooi aanwezig maar is de kans dat je kindje eerder komt dan de afspraak nog niet zo groot.

Het is voor jezelf afwegen. Heb je al vroeg in de zwangerschap en behoorlijke buik dan kan je ervoor kiezen om het wat eerder te doen omdat je je dan waarschijnlijk wat beter voelt dan later in de zwangerschap. Wil je je buik juist vastleggen op zijn grootst kan je het best de afspraak plannen in week 36.

Graag maken we jouw beeldje compleet met deze opties

Verzwaren
€35
Sokkels
vanaf €35
Extra handen partner of kind
€50
Digitaal bestand
€35
Met gezicht
€150

Neem contact op of plan een afspraak