Zwangerschap cadeau

Zwangerschap cadeau

Het mooiste én persoonlijkste zwangerschapscadeau om te geven

Het geven van een cadeau kan ontzettend lastig zijn, laat staan een zwangerschaps cadeau! Je wilt een uniek cadeau geven waar iemand écht wat aan heeft. Een gepersonaliseerd slabbetje kennen we inmiddels wel.

Hier kan BeeldigZwanger bij helpen! Lijkt het je een leuk idee om een uniek cadeau te geven in de vorm van een zwangerschapsbeeldje? Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan en welke mogelijkheden er zijn. Ohja en als enige in Nederland komen wij gewoon bij de zwangere thuis, wel zo comfortabel.

Geef een cadeaubon van BeeldigZwanger!
Deze zal na betaling naar jouw adres verstuurd worden zodat je de cadeaubon zelf kan overhandigen.


Wat is een zwangerschapsbeeldje?

Een zwangerschapsbeeldje is een beeldje van de buik van een zwangere vrouw. Bij BeeldigZwanger maken wij zwangerschapsbeeldjes van verschillende materialen zoals; koper, messing, tin, brons en kunststof. Bekijk de gehele collectie en kies je favoriet.

Beeldig Zwanger maakt een van de gedetailleerdste zwangerschapsbeeldjes die er te krijgen zijn. Details zoals adertjes op de handen, knokkels, lange nagels, tepelhof, ringen etc. zijn daarom allemaal terug te zien. Uiteraard kunnen we naderhand ook details verzachten of laten verdwijnen als je dat wil. We bekijken tijdens de afspraak samen het digitale bestand. Niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kunnen we gewoon nog een scan doen. Je krijgt naderhand ook een filmpje van jouw digitale beeldje. Wil je toch nog iets anders bewerkt? Dan doen we dat alsnog.

Naast de focus op kwaliteit onderscheid Beeldig Zwanger zich namelijk door aan huis te komen voor de 3D scan. Het is soms best persoonlijk om (gedeeltelijk) uit de kleren te gaan voor de scan. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom komen wij bij jou thuis om de scan te doen. Zo hoef jij niet het land door te reizen en kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Wel zo fijn!

Werkwijze 3D scan laten maken

De eerste stap is natuurlijk een afspraak maken. Dit doe je via de pagina afspraak maken. De beste periode hiervoor is tussen week 33 en 36. Rond deze tijd is je buik mooi groot. Bovendien is de kans dat jouw kleintje eerder dan de afspraak ter wereld komt nog niet zo groot.

Misschien weet je al welk beeldje bij je vriendin past. Hier is geen haast bij: tijdens de afspraak nemen Esmée of Ninke allerlei voorbeelden mee zodat je een goed beeld krijgt van alle opties en mogelijkheden.

Wanneer je de materiaalsoort en grootte gekozen hebt gaan we beginnen met scannen. Je mag zelf een houding kiezen waar jij je fijn bij voelt. Als je niet goed weet welke houding mooi is voor jou kunnen wij je er uiteraard bij helpen.

De scan duurt zo’n 2 á 3 minuten en is geheel onschadelijk voor jou en jouw kindje. Naderhand bekijken we de scan. Ben je er tevreden mee? Dan begint het maken van jouw kunstwerk!

Heb je bijzondere wens? Stuur ons gerust een bericht. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

1
3D beeldje zwangerschap (Zwangerschap Cadeau)
Stap 1
33 - 36 weken zwanger

Het maken van een afspraak

De eerste stap is natuurlijk een afspraak maken om jouw zwangerschap vast te leggen in een beeldje. Dit doe je gemakkelijk via de online agenda op de pagina Afspraak Maken. De beste periode hiervoor is tussen week 33 en 36. Rond deze tijd is je buik mooi groot. Bovendien is de kans dat jouw kleintje eerder dan de afspraak ter wereld komt nog niet zo groot. Eerder of later kan ook. Het is voor jezelf even afwegen. Hoe groot is je buik al? Hoe zit je in je vel? Hoeveel risico durf je te nemen als je voor later kiest etc. Het juiste moment is in ieder geval voor iedereen anders.

2
Stap 2
Stap 2
Duur afspraak 30 - 45 minuten
Deskundig advies

De scanafspraak bij je thuis

Het is zover: de dag van jouw afspraak. De 3D zal bij jou thuis gemaakt worden. We beginnen rustig met het doornemen van alle verschillende materialen en groottes aan de hand van de vele meegebrachte voorbeelden. Zet gerust een voorbeeldbeeldje in de kast of op de plank om te zien hoe de grootte of de kleur daar past. We kunnen je tijdens de afspraak alles vertellen over de verschillende soorten materialen en welke waar het beste tot zijn recht komt.

Zodra je hebt besloten welke kleur en grootte jij wilt, gaan we kijken naar de houding. Je mag zelf een houding kiezen waar jij je fijn bij voelt. Als je niet goed weet welke houding mooi is kunnen wij je er uiteraard bij helpen.

Zodra je in de perfecte houding staat begint het scannen. De 3D scan duurt maar 2 á 3 minuten. Zodra de scan klaar is, bekijken we meteen samen het digitale beeldje. We checken of je tevreden bent met het resultaat en bespreken of je nog iets bijgewerkt wilt zoals het verzachten van putjes of tepels. Dit is natuurlijk geen vereiste, want je lichaam is mooi zoals het is!

3
Stap 3
Stap 3
Nabewerking met de hand
Details

Het maken van jouw kunstwerk

Zodra de scan gemaakt is gaan we bezig met het maken van jouw kunstwerk. Dit proces begint bij het bewerken van het digitale bestand aan de hand van jouw wensen. Hier krijg je eerst een video van. Op die manier kan je zien of het beeldje naar wens is of dat je toch iets bewerkt wilt hebben. Zo verzekeren we dat je echt blij bent met het uiteindelijke beeldje!

Wanneer jij akkoord geeft beginnen we met het maken van jouw beeldje. De basis maken we met een 3D printer. Maak je geen zorgen, hier zie je naderhand namelijk niks van terug.

De beeldjes worden met de hand bewerkt om ervoor te zorgen dat er geen imperfecties te zien zijn zoals printlijnen. Vervolgens verzwaren we de beeldjes. Dit zorgt ervoor dat de beeldjes van 100 gram verzwaard worden naar ongeveer 600 gram.

Tot slot krijgen de metalen beeldjes een laag écht brons, koper, ijzer of tin. Dit, tezamen met het verzwaren, maakt dat ze er uitzien als een bronzen beeld. Het mooie van zo’n laag metaal is dat alle details in tact blijven. De beelden hoeven namelijk niet geschuurd te worden.

Ervaringen

Blij dat ik het heb laten maken!
"Het prachtige en unieke beeldje blijft mij herinneren aan de bijzondere tijd van de zwangerschap. Ik ben heel blij dat ik het heb laten maken!"
Een prachtige herinnering
"Esmee is erg professioneel, zeer vriendelijk en neemt écht de tijd voor je. Ze laat je op je gemak voelen tijdens het scannen en streeft naar het beste eindresultaat. Mijn beeldje is super mooi geworden en snel geleverd. Een prachtige herinnering aan mijn zwangere buik."
Heel erg tevreden
"Ik ben heel erg tevreden met het beeldje van Beeldig Zwanger. Het is een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap. Het beeldje is exact hoe mijn lichaam is, heel erg bijzonder. Het is fijn dat Esmee bij je thuiskomt voor het scannen. Ze hield me goed op de hoogte van de vorderingen van het beeldje. Het beeldje is heel mooi gemaakt en afgewerkt."

Neem contact op of plan een afspraak